ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Az UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG is tudja, hogy Önnek is fontos a magánszférájának védelme, amikor Ön weboldalunkat böngészi. Az Ön személyes adatainak védelmét nagyon komolyan vesszük. Ezért szeretnénk, ha Ön is tudná, hogy milyen adadtokat tárolunk és azokat hogyan használjuk fel. Ezért ezzel az adatvédelmi nyilatkozattal szeretnénk Önnel megismertetni az adatvédelemmel kapcsolatos intézkedéseinket.

Munkavállalók
A Szövetségi Adatvédelmi Törvény 5§ értelmében az UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG minden munkavállalója titoktartásra kötelezett.

Adatok gyűjtése
Online felületeinket alapjában véve személyes adatainak megadása nélkül használhatja. Weboldalunk megnyitásakor adatokat csak biztonsági okokból tárolunk, mint az Ön internetszolgáltatójának neve, a weboldal, ahonnan Ön oldalunkat meglátogatta, a weboldalak, amelyeket Ön nálunk látogat és az Ön IP-címe. Ezek az adatok bizonyos fokú azonosítást engedélyeznek, azonban semmilyen személyre vonatkozó értékelés nem történik. Az adatok statisztikai célú elemzéskre használhatók, miközben az egyéni felhasználó névtelen marad. Amennyiben az adatokat külső szolgáltató részére továbbadjuk, technikai és szervezeti intézkedésekkel biztosítjuk, hogy az adatvédelmi előírások betartásra kerüljenek.

Személyes adatok gyűjtése és feldolgozása
Személyes adatokat csak abban az esetben gyűjtünk, ha azokat Ön pl. nyomtatványok kitöltésével, e-mailek küldésével, termékek vagy szolgáltatások megrendelésével, tájékoztató anyagok kérésével rendelkezésünkre bocsátja. Az adatbázis és annak tartalma cégünknél és partnereinknél marad. Az Ön személyes adatait sem mi, sem általunk megbízott személy semmilyen formában nem adja ki harmadik fél részére, csak abban az esetben, ha ehhez rendelkezünk az Ön hozzájárulásával, vagy hatósági utasítás esetén.

Felhasználás célja
Az Öntől kapott személyes adatokat csak arra használjuk, hogy az Ön által kért termékeket és szolgáltatásukat az Ön rendelkezésére bocsássuk, vagy olyan más célokra, amikre Öntől a beleegyezését megkaptuk, amennyiben azokkal szemben másként rendelkező törvényi kötelezettségek nem állnak fenn.

Hozzáférés- és helyesbítés joga
Önnek joga van hozzá, hogy az általunk tárolt, az Ön személyével kapcsolatos minden adatot ellenőrizzen és helyesbíthessen, ha azok Ön szerint elavultak, vagy nem helyesek. Ehhez elegendő egy e-mailt küldenie a lentebb megadott e-mail címre.

Visszavonás joga
Önnek joga van, hogy a személyes adatok felhasználására adott hozzájárulását a jövőre vonatkozóan bármikor visszavonja. Ehhez elegendő csak egy e-mailt küldenie a lentebb megadott e-mail címre.

Adattárolás
A személyes adatokat csak addig tároljuk, ameddig az szükséges, hogy a szolgáltatásokat biztosíthassuk, amelyeket Ön igényelt vagy ahhoz hozzájárulását adta, amennyiben másként rendelkező törvényi kötelezettségek nem állnak fenn, mint pl. folyamatban lévő bírósági eljárás.

Biztonság
Az UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG minden technikai és szervezeti biztonsági intézkedést megtesz, hogy az Ön által megadott adatokat a véletlen vagy szándékos manupulációtól, adatvesztéstől, megsemmisüléstől ill. illetéktelen személyek által történő hozzáférésétől megóvjuk. A személyes adatok gyűjtése és feldolgozása során az információk kódoltan kerülnek továbbításra, hogy az adatokkal harmadik fél által történő visszaéléseket megelőzzük. Biztonsági intézkedéseinket a technika fejlődésével párhuzamosan fejlesztjük.

Gyermekek
A gyermekek magánéletének védelme is fontos téma. Ezért weboldalunkon nem használunk és nem tüntetünk fel anélkül információkat olyan személyekről, akikről tudjuk, hogy 13 év alattiak, hogy előtte a törvényes képviselőtől az ehhez szükséges beleegyezést megszereztük volna. A törvényes képviselők kérésre a gyermekük információjába betekinthetnek ill. kérhetik, hogy azokat töröljük.

Kapcsolat
Az adatvédelemmel kapcsolatos problémák, kérdések vagy javaslatok esetén kérjük forduljon az illetékes adatvédelmi felelősünkhöz.

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG
Adatvédelmi illetékes
Heinrich-Eckstein-Str. 1
D-63801 Kleinostheim / Main
dataprivacy@uta.com

Az internet fejlődése időről időre szükségessé teszi, hogy adatvédelmi nyilakozatunkat ennek megfelelően módosítsuk, így fenntartjuk annak jogát, hogy a nyilatkozatot bármikor módosíthassuk.

Kapcsolat

Symbol visszahívási szolgáltatásunkat Vegye igénybe ingyenes visszahívási szolgáltatásunkat

Symbol UTA forródrót UTA forródrót
+36 (06) 1 2673521

Symbol 24h müszaki segélyszolgálat 24h müszaki segélyszolgálat
díjmentesen:
00800 - 88 27 37 84
vagy:
+49 7333 80 82 28
Telefonszámok áttekintése

Symbol UTA kártya letiltás NON-STOP UTA kártya letiltás NON-STOP
ingyenesen:
00800 - 88 226 226
vagy:
+49 6027 509-666

Symbol Mercedes-Benz Service 24h Mercedes-Benz Service 24h
Telefonszámok áttekintése

Symbol E-Mail E-Mail: info@uta.hu

Symbol Kapcsolatfelvételi nyomtatvány Kapcsolatfelvételi nyomtatvány

Symbol UTA elfogadóhely keresö UTA elfogadóhely keresö