Simone Sguizzardi is nieuw Head of Western Europe bij UTA

Simone Sguizzardi is nieuw Head of Western Europe bij UTA

  • Directe verkoop versterkt met nieuw geschapen positie
  • Opbouw en uitbreiding van de activiteiten in belangrijke toekomstmarkten

Kleinostheim – 25 oktober 2016. Nieuweling bij UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA): de tank- en servicekaartaanbieder heeft Simone Sguizzardi benoemd tot Head of Western Europe. Vanaf 1 november 2016 is de leiding over de ondernemingsactiviteiten in Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, de Benelux-landen en de Britse eilanden in handen van de 42-jarige. Naast de aansturing van de diverse directe verkooppunten en de verkoopagentschappen behoren de ontwikkeling en de uitbreiding van de verkoopactiviteiten tot zijn centrale taakgebied

Simone Sguizzardi kan terugkijken op meer dan 15 jaar internationale branche-ervaring. Voor zijn toetreding bij UTA was de in Italië geboren Sguizzardi tien jaar lang Director Global Sales & Operations bij een toonaangevende fabrikant van auto-onderdelen. Daar had hij de leiding over een team van 60 medewerkers en bouwde hij een klantenkring op met meer dan 300 klanten. Daarvoor was hij onder andere als Sales Manager werkzaam voor een Italiaans handelsagentschap, waar hij verantwoordelijk tekende voor de verkoopactiviteiten van toonaangevende toeleveranciers voor de auto-industrie. Hij beschikt over het EMBA-certificaat (Executive Master of Business Administration) van de Ashridge/Hult International Business School London en over een afgesloten studie economische wetenschappen van de Universiteit Bologna.

"Onze groei in de internationale handel met tank- en servicekaarten in het commerciële goederen- en personentransport staat helemaal bovenaan op onze lijst van ondernemingsdoelstellingen", zegt Volker Huber, CEO bij UTA. "Om onze directe verkoop in West-Europa gericht verder te kunnen uitbreiden, hebben wij met Simone Sguizzardi een ervaren expert kunnen winnen die het team van UTA verrijkt met zijn jarenlange ervaring. We verheugen ons erop, om straks samen met hem vaart te kunnen zetten achter onze activiteiten in de regio."
Contact

Symbol terugbel service Maak gebruik van onze gratis terugbel service

Symbol UTA servicelijn UTA servicelijn
+31 30 7997050

Symbol 24-uurs nooddienst nummer 24-uurs nooddienst nummer
gratis:
00800 - 88 27 37 84
Overzicht telefoonnummers

Symbol 24h alarmcentrale ter blokkering van kaarten 24h alarmcentrale ter blokkering van kaarten
gratis:
00800 - 88 226 226
of:
+49 6027 509-666

Symbol Mercedes-Benz Service 24h Mercedes-Benz Service 24h
Overzicht telefoonnummers

Symbol e-mail e-mail: info.nlb@uta.com

Symbol Contactformulier Contactformulier

Symbol UTA Stationszoeker UTA Stationszoeker