UTA verbetert veiligheid bij het gebruik van tankkaarten

  • Aanvullende functies op het online klantenportaal
  • Limieten zelf beheren
  • Meldingen als het limiet bereikt is

Kleinostheim – 7 september 2017 UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) verbetert de veiligheid bij het gebruik van de servicekaart. Hiervoor worden aan de functies, die klanten exclusief kunnen gebruiken via het online klantenportaal, aanvullende functies toegevoegd. Per direct hebben klanten de mogelijkheid de limieten voor het gebruik van de UTA-tankkaart online te beheren.

Daarbij kan de klant diverse parameters voor het gebruik van de servicekaart individueel aan zijn eigen behoeften aanpassen. In het online klantenportal kan hij bijvoorbeeld instellen, hoeveel transacties per dag toegestaan zijn, tot welk bedrag een transactie uitgevoerd mag worden of op welke tijden en in welke landen de kaart gebruikt mag worden. Het huidige verbruik van de beschikbaarheid wordt grafisch weergegeven. Als de beschikbaarheid volledig benut is, dan ontvangt de UTA-klant per e-mail een melding. Alle instellingen kunnen zowel voor afzonderlijke alsook tegelijkertijd voor meerdere tankkaarten uitgevoerd worden.

"Met deze aanvullingen voldoen we aan de wensen van de klanten, die om meer flexibiliteit en individualisering vroegen", benadrukt Volker Huber, CEO van UTA. "Net als bij online bankieren kunnen ook hier de limieten te allen tijde zonder al te veel moeite gewijzigd worden." Daarom is het online klantenportaal 24 uur per dag bereikbaar.

"De flexibiliteit bij het zelf beheren van limieten draagt aanzienlijk bij aan de verbetering van de veiligheid van de tankkaart en aan de beperking van de risico's", aldus Volker Huber. Andere beschermingsmechanismen omvatten - zoals tot nu toe het geval is geweest - een PIN-code, transactiecontrole, waarschuwingen voor verdachte activiteiten en onmiddellijke blokkering van de kaart bij de eerste tekenen van frauduleuze activiteiten.
Hier kunt u het persbericht downloaden:

Contact

Symbol terugbel service Maak gebruik van onze gratis terugbel service

Symbol UTA servicelijn UTA servicelijn
+31 30 7997050

Symbol 24-uurs nooddienst nummer 24-uurs nooddienst nummer
gratis:
00800 - 88 27 37 84
Overzicht telefoonnummers

Symbol 24h alarmcentrale ter blokkering van kaarten 24h alarmcentrale ter blokkering van kaarten
gratis:
00800 - 88 226 226
of:
+49 6027 509-666

Symbol Mercedes-Benz Service 24h Mercedes-Benz Service 24h
Overzicht telefoonnummers

Symbol e-mail e-mail: info.nlb@uta.com

Symbol Contactformulier Contactformulier

Symbol UTA Stationszoeker UTA Stationszoeker