UTA biedt Telepass EU aan

UTA biedt Telepass EU aan

  • Tolheffingen snel en automatisch in het voorbijrijden voldoen
  • Nieuwe on-board unit dekt tolsystemen van vijf landen

Kleinostheim – 1-7-2016. UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) biedt met de Telepass EU een nieuwe universele oplossing aan voor meerdere tolsystemen. De on-board unit (OBU) voor Italië kan daarnaast in vier andere tol-landen worden gebruikt voor voertuigen met meer dan 3,5 ton toegelaten totaalgewicht. Bovendien valt bij de Telepass EU de zogenaamde VIAcard weg, waarmee in Italië de snelwegtol bij alle betaalautomaten en autosnelwegafritten kan worden betaald.

Een speciaal kenmerk van Telepass EU is de gebruiksmogelijkheid in Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal en bij de Liefkenshoektunnel in België. Naast de registratie en afrekening van de tolheffingen kan in Italië en Frankrijk ook op verschillende bewaakte parkeerplaatsen het parkeergeld via het apparaat worden afgewikkeld. Het aanbod van de OBU zal in de toekomst nog worden aangevuld met verdere tolsystemen– bijvoorbeeld is op dit moment de afwikkeling van de wegentol in Polen op de A4 (Katowice – Krakau) in voorbereiding.

„Met Telepass EU bieden wij onze klanten de mogelijkheid een on-board unit in meerdere tolsystemen te gebruiken“, zegt Kay Otte, Marketing Director bij UTA. „Dat heeft meerdere voordelen tegelijk: ten eerste kunnen de chauffeurs het aantal tolkastjes in hun vrachtwagen terugbrengen en alle tolstations passeren zonder te stoppen. Ten tweede kunnen ze in enkele Zuidwest-Europese landen profiteren van max. 50 procent korting ten opzichte van de prijs bij contante betaling.“
Hier kunt u het persbericht downloaden:

Contact

Symbol terugbel service Maak gebruik van onze gratis terugbel service

Symbol UTA servicelijn UTA servicelijn
+31 30 7997050

Symbol 24-uurs nooddienst nummer 24-uurs nooddienst nummer
gratis:
00800 - 88 27 37 84
Overzicht telefoonnummers

Symbol 24h alarmcentrale ter blokkering van kaarten 24h alarmcentrale ter blokkering van kaarten
gratis:
00800 - 88 226 226
of:
+49 6027 509-666

Symbol Mercedes-Benz Service 24h Mercedes-Benz Service 24h
Overzicht telefoonnummers

Symbol e-mail e-mail: info.nlb@uta.com

Symbol Contactformulier Contactformulier

Symbol UTA Stationszoeker UTA Stationszoeker