Edit Pljakic versterkt het UTA-verkoopteam

Edit Pljakic versterkt het UTA-verkoopteam

  • UTA wil potentiëlen bij nieuwe en bestaande klanten intensiever aanspreken
  • Nieuwe Head of Sales Controlling en Business Development

Kleinostheim – 26 september 2016. De UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) heeft versterking gekregen voor haar wereldwijde Sales Controlling en Business Development Management. Vanaf oktober zijn de aansturing van de bedrijfsprocessen en de ontwikkeling van nieuwe handelsactiviteiten in handen van Edit Pljakic. Pljakic rapporteert direct aan Volker Huber, CEO bij UTA.

Edit Pljakic beschikt over meer dan tien jaar beroepservaring als Controller en Business Developer in de servicekaartensector. Na zijn studie aan de Johann Wolfgang Goethe-universiteit Frankfurt ging de doctorandus handelswetenschappen van start bij de Lufthansa AirPlus Servicekarten GmbH. Daar onderzocht hij aanvankelijk als investerings- en financieel manager de internationale opbouw van nieuwe filialen en vestigingen. Tevens voerde Pljakic analyses uit met betrekking tot ondernemingsbelasting en reguleringsvraagstukken inzake de buitenlandse handelsactiviteiten.

In 2009 nam de nu 34-jarige als Controller de verantwoordelijkheid over voor de internationale verkoopunit bij Lufthansa AirPlus en promoveerde hij in 2012 tot Senior Controller. In december 2013 verhuisde Edit Pljakic naar de VS waar hij voor AirPlus als Business Developer en Business Controller verantwoordelijk was voor de Amerikaanse markt en het management terzijde stond met zijn knowhow. In 2014 keerde de expert voor servicekaarten terug naar Duitsland en werkte daar als Head of Central Controlling bij Lufthansa AirPlus. In deze functie had hij de leiding over de centrale Controlling-afdeling met elf medewerkers, tekende hij verantwoordelijk voor het Shareholder-Management en voerde hij een ondernemingsoverkoepelende kencijfer-rapportage in.

"Het verheugt ons dat Edit Pljakic het roer voor de verkoopaansturing en het Business Development overneemt. Hij beschikt over uitstekende analytische vaardigheden in de Controlling en is een uitgesproken kenner van de servicekaartenbranche", zegt Volker Huber, CEO bij UTA.
Hier kunt u het persbericht downloaden:

Contact

Symbol terugbel service Maak gebruik van onze gratis terugbel service

Symbol UTA servicelijn UTA servicelijn
+31 30 7997050

Symbol 24-uurs nooddienst nummer 24-uurs nooddienst nummer
gratis:
00800 - 88 27 37 84
Overzicht telefoonnummers

Symbol 24h alarmcentrale ter blokkering van kaarten 24h alarmcentrale ter blokkering van kaarten
gratis:
00800 - 88 226 226
of:
+49 6027 509-666

Symbol Mercedes-Benz Service 24h Mercedes-Benz Service 24h
Overzicht telefoonnummers

Symbol e-mail e-mail: info.nlb@uta.com

Symbol Contactformulier Contactformulier

Symbol UTA Stationszoeker UTA Stationszoeker