Ralf Kaplan is aangesteld als nieuwe Head of Procurement Fuels en PLUS Services bij UTA

  • Inkoopspecialist heeft als taak om inkoopprocessen verder te optimaliseren
  • Bestaande partnerschappen worden verder uitgebouwd

Kleinostheim – 25 juli.  UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) heeft een nieuwe Head of Procurement aangesteld voor de divisies Fuels en PLUS Services. Zijn naam is Ralf Kaplan. Hij is vanaf 1 augustus 2018 verantwoordelijk voor de inkoop op het Europese hoofdkantoor van UTA in Kleinostheim (Duitsland). "Met Ralf Kaplan halen we een ervaren expert aan boord die onze partnerschappen met leveranciers en onze inkoopprocessen en -structuren geleidelijk verder zal uitbouwen", licht Volker Huber, CEO bij UTA toe.

 Voor de internationale verpakkingsgroep Multi Packaging Solutions organiseerde de 51-jarige gediplomeerde ingenieur de afgelopen twee jaar voor 15 locaties in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Polen de inkoopactiviteiten in de functie van Purchasing Director Europe Branded. Daarvoor was hij verantwoordelijk voor de inkoop in de DACH-regio bij DS Smith Packaging in Mannheim. Tussen 2000 en 2013 bekleedde hij verschillende functies bij Schott AG in Mainz. Als laatste was hij bij de glasfabrikant als Director Corporate Purchasing Raw Materials verantwoordelijk voor de wereldwijde inkoop van grondstoffen.

Als nieuwe Head of Procurement Fuels en PLUS Services bij UTA rapporteert Ralf Kaplan rechtstreeks aan CEO Volker Huber. De focus van zijn werkzaamheden ligt op het ontwikkelen van bestaande samenwerkingsverbanden, maar ook op het zoeken naar nieuwe leveranciers en dienstverleners. "Om innovatieve diensten te kunnen blijven aanbieden, hebben we een betrouwbaar, maar flexibel netwerk nodig", aldus Volker Huber. "Met bijna 20 jaar ervaring in inkoopmanagement is Ralf Kaplan precies de juiste man voor deze functie. Dit zal ook een belangrijke toegevoegde waarde vormen voor Fleet & Mobility binnen de hele Edenred Groep." Daarnaast zal Kaplan ook betrokken zijn bij de verdere ontwikkeling van de bedrijfsstrategie. 


Contact

Symbol terugbel service Maak gebruik van onze gratis terugbel service

Symbol UTA servicelijn UTA servicelijn
+31 30 7997050

Symbol 24-uurs nooddienst nummer 24-uurs nooddienst nummer
gratis:
00800 - 88 27 37 84
Overzicht telefoonnummers

Symbol 24h alarmcentrale ter blokkering van kaarten 24h alarmcentrale ter blokkering van kaarten
gratis:
00800 - 88 226 226
of:
+49 6027 509-666

Symbol Mercedes-Benz Service 24h Mercedes-Benz Service 24h
Overzicht telefoonnummers

Symbol e-mail e-mail: info.nlb@uta.com

Symbol Contactformulier Contactformulier

Symbol UTA Stationszoeker UTA Stationszoeker