UTA opent een nieuw filiaal in Slowakije

  • Eigen vertegenwoordiging in Bratislava
  • Uitbreiding van het netwerk in Midden- en Oost-Europa

Kleinostheim – maandag 23 oktober 2018. UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG houdt koers op het pad richting internationalisering met de opening van een nieuw filiaal in Slowakije: met de vertegenwoordiging in Bratislava versterkt de mobiliteitsaanbieder zijn lokale aanwezigheid in Midden- en Oost-Europa. Aan een eigen verkoopteam, dat de Slowaakse klanten ter plaatse begeleidt, is nu de landelijke verkoop van het UTA-kaartensysteem toevertrouwd.

Slowakije is een gewild logistiek centrum in de CEE-regio. Naast grote automobielclusters hebben zich daar ook leidende online handelaars gevestigd en exploiteren verdeelcentra, vanwaaruit aan klanten in heel Europa wordt geleverd. Navenant stijgt ook de vraag naar dienstverleningen op het gebied van logistiek en transport. Jaarlijks wordt een hoeveelheid goederen van zo’n 200 miljoen ton binnen Slowakije vervoerd, waarvan drie vierde via wegtransport. Slowakije ligt volgens actuele Eurostat gegevens nog altijd op de zesde plaats in het internationale verkeer, en komt daarbij nog voor Hongarije, Tsjechië en Bulgarije.

„De nieuwe opening in Slowakije staat volledig in het teken van onze groeistrategie, die erop gericht is om onze aanwezigheid in Midden- en Oost-Europa continu uit te breiden“, zegt Volker Huber, CEO van UTA. „Het verheugt ons om zo de ontwikkeling van onze producten in de uiterst dynamische groeimarkten van de logistieke branche efficiënt een impuls te kunnen geven.“


Hier kunt u het persbericht downloaden:

Contact

Symbol terugbel service Maak gebruik van onze gratis terugbel service

Symbol UTA servicelijn UTA servicelijn
+31 30 7997050

Symbol 24-uurs nooddienst nummer 24-uurs nooddienst nummer
gratis:
00800 - 88 27 37 84
Overzicht telefoonnummers

Symbol 24h alarmcentrale ter blokkering van kaarten 24h alarmcentrale ter blokkering van kaarten
gratis:
00800 - 88 226 226
of:
+49 6027 509-666

Symbol Mercedes-Benz Service 24h Mercedes-Benz Service 24h
Overzicht telefoonnummers

Symbol e-mail e-mail: info.nlb@uta.com

Symbol Contactformulier Contactformulier

Symbol UTA Stationszoeker UTA Stationszoeker