„Life is Easy“ met de EasyGo® Service van UTA

EasyGo® is een samenwerking tussen de tolexploitanten in Scandinavië van de landen Denemarken, Noorwegen en Zweden. Met de BroBizz® Box passeert u snel en eenvoudig meer dan  50 tolpoorten, waaronder tunnels, veerboten, wegen (NO) en bruggen zoals Øresund (DK-SE)-, Storebælt (DK)- en Svinesundbrug (SE-NO). Voor de afrekening van de tol in DK en SE (tolplicht: ≥ 12t) geldt nog steeds het Eurovignet.

Vanaf vandaag wordt de  BroBizz® Box in en rondom Harstadt en op de trajecten  Rv36 Skyggestein - Skjelbredstrand en  Fv32 Gimleveien - Augestadveien geaccepteerd.

In uw BroBizz® Box bevindt zich een antenne, die bij het tolstation, dat u passeert, een uniek BroBizz®-nummer zendt. Zodra de tolpoort het nummer ontvangen heeft, wordt de slagboom geopend en kunt u zonder te wachten doorrijden.

Let op: Voor de betaling van tol in Denemarken en Zweden voor voertuigen >12 ton is het Eurovignet nog steeds van toepassing.

EasyGo BroBizz®-Box

Dat zijn uw voordelen van de BroBizz® Box via UTA:

  • De BroBizz® Box is bij meer dan 50 tolstations in 3 landen te gebruiken
  • Profiteert u van lucratieve kortingen: tot 13% t.o.v. de contant prijs
  • Eenvoudige en snelle doorgang bij de tolpoorten – spaart tijd, ergernis en brandstof
  • Liquiditeitsvoordeel door een aantrekkelijke betalingstermijn
  • Integratie van uw toltransacties in de standaard UTA factuur
  • Makkelijke kentekenwissel mogelijk

Hoe kunt u de UTA BroBizz®-box bestellen?

Bestel uw BroBizz® Box snel en eenvoudig. Stuur ons hiervoor eenvoudig het ingevulde bestelformulier toe. Wij nemen alle administratieve taken van u over.

Nieuw: extra kortingen in Noorwegen

U kunt per direct profiteren van kortingen tot wel 50% op tolwegen in Noorwegen.

Registreer u in UTA Exclusief voor de speciale kortingen of neem contact op met onze tolexperts op +49 6027 509-669 of per e-mail op support@uta.com.

Hoe vindt de afwikkeling plaats?

Zodra wij uw bestelling ontvangen hebben, zetten wij uw UTA BroBizz® Box voor verzending klaar. U ontvangt deze dan afhankelijk van de levertijden van de verzenddienst binnen de eerstvolgende 2-3 werkdagen.

U heeft een wagen verkocht, waar een BroBizz® Box aan verbonden was? Gebruik de BroBizz® Box dan gewoon voor uw nieuwe wagen. Geef ons uw nieuwe gegevens door, wij configureren de Box opnieuw voor u – zonder oponthoud in een garage, stilstandtijd of extra kosten.

Indien u de BroBizz® Box niet meer nodig heeft, stuurt u deze eenvoudig in de verzendverpakking (bij levering bijgesloten) aan ons terug. Mocht uw BroBizz® Box door diefstal of verlies verloren zijn gegaan, blokkeren wij deze, nadat u ons het ingevulde blokkeringsformulier heeft doen toekomen. Daar kunt u ook aangeven of u een vervangend apparaat nodig heeft of niet.

EETS-oplossing - UTA is klaar voor de start!

In het kader van de ingebruikname van verdere tolheffingssystemen voor aanbieders van interoperabele oplossingen ("EETS-aanbieders") wordt het productengamma van UTA voortdurend verder ontwikkeld.

Contact

Symbol terugbel service Maak gebruik van onze gratis terugbel service

Symbol UTA servicelijn UTA servicelijn
+31 30 7997050

Symbol 24-uurs nooddienst nummer 24-uurs nooddienst nummer
gratis:
00800 - 88 27 37 84
Overzicht telefoonnummers

Symbol 24h alarmcentrale ter blokkering van kaarten 24h alarmcentrale ter blokkering van kaarten
gratis:
00800 - 88 226 226
of:
+49 6027 509-666

Symbol Mercedes-Benz Service 24h Mercedes-Benz Service 24h
Overzicht telefoonnummers

Symbol e-mail e-mail: info.nlb@uta.com

Symbol Contactformulier Contactformulier

Symbol UTA Stationszoeker UTA Stationszoeker