GYIK

Mik a rendszerkövetlemények?
2 GB RAM, Internet-kapcsolat, Windows 7 / Windows 8, Microsoft .Net Framework 3.5

Hogyan tudom telepíteni a szoftvert?
A www.uta.com weboldalon található, UTA ügyfelek számára elérhető Exkluzív részben, az „UTA Fahr & Spar®“ menüpont alatt megtalál minden, a telepítéssel kapcsolatos információt.

Mennyibe kerül az UTA Fahr & Spar®?
A „Bázis“ verzió minden UTA ügyfélnek ingyenes. A másik két elérhető modul („Idegen formátum“ és „Telematika“) díj ellenében használható, melynek elszámolása kényelmesen, havonta az Ön UTA számlájában történik. A díjakat a www.uta.com weboldalon található Exkluzív részbe belépve az „UTA Fahr & Spar®“ menüpontban találja.

Milyen adatok jeleníthetők meg?
Az UTA Fahr & Spar® program „Bázis“ verziójában minden UTA kártyával végrehajtott tranzakció kiértékelhető. A gyors adatbeolvasásnak köszönhetően nincs szükség kézi adatbevitelre – minden adat gyorsan és egyszerűen az Ön rendelkezésére áll. Az „Idegen formátum“ verzióban más kártyával végrehajtott tranzakciók is importálhatók és kiértékelhetők.

Csak a tankolási adatok megjelenítésére van lehetőség?
A tankolások mellett minden adat megjelenik, amely Önnek az UTA-n keresztül kerül elszámolásra. Ide tartoznak pl. a mentés és vontatás, javítások, útdíjak, matricák, alkatrészek, tartozékok.

A gépjáművek mely adatait tudom rögzíteni a programban?
A gépjárműadminisztrációhoz számos törzsadat áll az Ön rendelkezésére. A standard adatok mellett, mint a forgalmi rendszám, költséghely, telephely, ország, fénykép, valamint a technikai adatok, mint pl. gyártmány, típus, teljesítmény és tengelyszám, Ön megadhat  olyan adatokat is, mint a fogyasztás, tankkapacitás, gépjármű indulásának ill. visszaérkezésének dátuma. Gépjárműveit különböző szempontok szerint csoportokba is rendezheti és természetesen hozzárendelheti a programban rögzített gépjárművezetőkhöz is.

A gépjárművezető(k) mely adatait tudom a programban rögzíteni?
A gépjárművezető(k) adatai közül többek között a személyi számot, lakcímet, fényképet és a jogosítvány számát is rögzítheti. Minden gépjárművezetőhöz meg lehet adni határidőket, valamint a gépjárművezetőket hozzárendelheti saját gépjárműveikhez is.

Kijelölhetek a programban „kedvenc“ töltőállomásokat?
A programban lehetőség van „kedvenc“ töltőállomások kijelölésére. Ezt követően a kimutatásokban Ön pontosan nyomon követheti, hogy hány litert tankoltak a “kedvenc” töltőállomásokon ill. mennyit más töltőállomásokon.

Hol kaphatok választ a Fahr & Spar®–ral kapcsolatos kérdéseimre?
A program tartalmaz egy részletes kézikönyvet. Amennyiben a kézikönyvben nem találna választ kérdésére, természetesen telefonon, vagy e-mailen is készséggel állunk az Ön rendelkezésére. Igyekszünk a lehető leggyorsabban megválaszolni az Ön kérdéseit.

Össze tudom kapcsolni a telematikámat az UTA Fahr & Spar®-ral?
A „Telematika“ modullal Ön az összes nagy telematikai rendszert össze tudja kapcsolni az UTA Fahr & Spar®-ral és lehetőség van az adatcserére. A jelenleg támogatott telematikai rendszerek felsorolását megtalálja a www.uta.com/fahrundspar webcímen.

Be tudom olvasni a digitális tachográfon lévő adataimat az UTA Fahr & Spar® -ral?
A digitális tachográf adatait az UTA Fahr & Spar® Bázis verzióba importálhatja és ki is értékelheti azokat.

Mely telematikai rendszereket támogatja az UTA Fahr & Spar®?
Az aktuálisan támogatott telematikai rendszerek felsorolását megtalálja a www.uta.com/fahrundspar webcímen.

Más kártyával végrehajtott tranzakciókat is tudok a programba importálni?
Az „Idegen formátum“ verzióban Önnek lehetősége van más kártyával végrehajtott tranzakciók importálására és kielemzésére. Ide tartoznak a digitalis tachográf adatai is.

Kapcsolat

Symbol visszahívási szolgáltatásunkat Vegye igénybe ingyenes visszahívási szolgáltatásunkat

Symbol UTA forródrót UTA forródrót
+36 (06) 1 2673521

Symbol 24h müszaki segélyszolgálat 24h müszaki segélyszolgálat
díjmentesen:
00800 - 88 27 37 84
Telefonszámok áttekintése

Symbol UTA kártya letiltás NON-STOP UTA kártya letiltás NON-STOP
ingyenesen:
00800 - 88 226 226
vagy:
+49 6027 509-666

Symbol Mercedes-Benz Service 24h Mercedes-Benz Service 24h
Telefonszámok áttekintése

Symbol E-Mail E-Mail: info@uta.hu

Symbol Kapcsolatfelvételi nyomtatvány Kapcsolatfelvételi nyomtatvány

Symbol UTA elfogadóhely keresö UTA elfogadóhely keresö