TOLL2GO: Fontos változás a bejelentkezést illetően 2012.01.01-től

2011. szeptembere óta a TOLL2GO szolgáltatás megkönnyíti Önöknek a német és osztrák útdíjfizetést. Ön a Toll Collect fedélzeti egységét (TC-OBU) a 12 tonna fölötti gépjárművek osztrák útdíjfizetésére is használhatja.

2011. szeptembere óta a TOLL2GO szolgáltatás megkönnyíti Önöknek a német és osztrák útdíjfizetést. Ön a Toll Collect  fedélzeti egységét (TC-OBU) a 12 tonna fölötti gépjárművek osztrák útdíjfizetésére is használhatja.

Ezen szolg2011. szeptembere óta a TOLL2GO szolgáltatás megkönnyíti Önöknek a német és osztrák útdíjfizetést. Ön a Toll Collect  fedélzeti egységét (TC-OBU) a 12 tonna fölötti gépjárművek osztrák útdíjfizetésére is használhatja.

Ezen szolgáltatás igénybevételéhez Önnek egy kérelmet kell benyújtania közvetlenül az Asfinag-hoz, ezt azonban 2012.01.01-től már cask az Asfinag SelfCare Portál-on keresztül tehetik meg. Az ezen időpont után írásban benyújtott kérelmeket az Asfinag már nem fogadja el. A SelfCare Portál-on történő bejelentkezéshez ill. a TOLL2GO szolgáltatás igényléséhez szükséges útmutatót itt találja:

áltatás igénybevételéhez Önnek egy kérelmet kell benyújtania közvetlenül az Asfinag-hoz, ezt azonban 2012.01.01-től már cask az Asfinag SelfCare Portál-on keresztül tehetik meg. Az ezen időpont után írásban benyújtott kérelmeket az Asfinag már nem fogadja el. A SelfCare Portál-on történő bejelentkezéshez ill. a TOLL2GO szolgáltatás igényléséhez szükséges útmutatót itt találja:

Ide kattintva közvetlenül az Asfinag SelfCare Portál-jára irányítjuk át Önöket.

A károsanyag kategória szerinti útdíjmegállapításhoz történő bejelentkezésnek optimális esetben már lezártnak kell lennie, mielőtt Ön a TOLL2GO szolgáltatás iránti kérelmét benyújtja. Ez azt jelenti az Ön szempontjából, hogy a gépjármű forgalmi engedély másolatának már előre az Asfinag-nál kell lennie.

Amennyiben kérdése merülne fel, vagy további információkra van szüksége, az illetékes UTA kirendeltség készséggel áll az Önök rendelkezésére.

Kapcsolat

Symbol visszahívási szolgáltatásunkat Vegye igénybe ingyenes visszahívási szolgáltatásunkat

Symbol UTA forródrót UTA forródrót
+36 (06) 1 2673521

Symbol 24h müszaki segélyszolgálat 24h müszaki segélyszolgálat
díjmentesen:
00800 - 88 27 37 84
Telefonszámok áttekintése

Symbol UTA kártya letiltás NON-STOP UTA kártya letiltás NON-STOP
ingyenesen:
00800 - 88 226 226
vagy:
+49 6027 509-666

Symbol Mercedes-Benz Service 24h Mercedes-Benz Service 24h
Telefonszámok áttekintése

Symbol E-Mail E-Mail: info@uta.hu

Symbol Kapcsolatfelvételi nyomtatvány Kapcsolatfelvételi nyomtatvány

Symbol UTA elfogadóhely keresö UTA elfogadóhely keresö