Az UTA tovább bővíti oroszországi és fehéroroszországi hálózatát

  • A kelet-európai jelenlét további erősítése
  • Stratégiai partnerkapcsolat kiépítése a LUKOIL-lal
  • Az UTA-hálózat bővítése több mint 44.000 töltőállomásra

Kleinostheim/ Moszkva – 2018. június 19. A UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) tovább bővítette elfogadóhely-hálózatát Európa-szerte: Mostantól a tankoló- és szervizkártya szolgáltató ügyfelei UTA-kártyájukkal készpénz nélkül tankolhatnak több mint 2.100 orosz és 83 fehérorosz LUKOIL töltőállomáson. Ehhez tovább mélyítettük stratégiai partnerkapcsolatunkat a LUKOIL csoporthoz tartozó LICARD Euroservices GmbH-val, amely mára lefedte a válogatott bulgáriai töltőállomásokat és a teljes romániai hálózatot. Az Oroszországban és Fehéroroszországban eddig csatlakozott mintegy 2.200 állomással az UTA kelet-európai ellátóhálózata összesen több mint 12.000 állomásra bővült.

„Az UTA-val való együttműködés hatalmas lehetőséget jelent számunkra”, magyarázza Kirill Vorobyev, a LICARD Euroservices GmbH ügyvezető igazgatója. „Egy ilyen erős és megbízható partnerrel az oldalunkon a jövőben célirányosan tudjuk az európai fuvarozókat Kelet-Európában és Oroszországban a LUKOIL-állomásainkhoz irányítani.”

Ezzel párhuzamosan az UTA profitál az oroszországi üzemanyagok kedvező árából. „Ez év elején jelentősen kiépítettük jelenlétünket Kelet- Európában. Ezért örömünkre szolgál az, hogy ügyfeleinknek most már ezen a fontos tranzit- és célpiacon is versenyképes kínálatot tudunk nyújtani”, mondja Volker Huber, az UTA ügyvezetője. „Ezzel hálózatunk már több mint 44.000 töltőállomásra terjed ki 37 európai országban.”


Kapcsolat

Symbol visszahívási szolgáltatásunkat Vegye igénybe ingyenes visszahívási szolgáltatásunkat

Symbol UTA forródrót UTA forródrót
+36 (06) 1 2673521

Symbol 24h müszaki segélyszolgálat 24h müszaki segélyszolgálat
díjmentesen:
00800 - 88 27 37 84
Telefonszámok áttekintése

Symbol UTA kártya letiltás NON-STOP UTA kártya letiltás NON-STOP
ingyenesen:
00800 - 88 226 226
vagy:
+49 6027 509-666

Symbol Mercedes-Benz Service 24h Mercedes-Benz Service 24h
Telefonszámok áttekintése

Symbol E-Mail E-Mail: info@uta.hu

Symbol Kapcsolatfelvételi nyomtatvány Kapcsolatfelvételi nyomtatvány

Symbol UTA elfogadóhely keresö UTA elfogadóhely keresö