Gabriel Moulènes az UTA új Kelet-Közép-Európáért felelős regionális igazgatója

Gabriel Moulènes az UTA új Kelet-Közép-Európáért felelős regionális igazgatója

  • Az UTA tovább terjeszkedik Közép- és Kelet-Európában
  • Az ellátási hálózat lefedi a stratégiailag fontos tranzitútvonalakat

Kleinostheim – 2016.03.29. Az UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) fokozza értékesítési tevékenységét Közép- és Kelet-Európában: 2016. április elsejétől az új regionális igazgató, Gabriel Moulènes felel az UTA helyi üzletének fejlesztéséért. A 42 éves vezető Budapestről irányítja majd a magyarországi, romániai, lengyelországi, ill. a baltikumi közvetlen és ügynökségeken keresztüli értékesítést, valamint segítséget nyújt a csehországi és szlovákiai direkt értékesítés kiépítésében.

Gabriel Moulènes rendkívül gazdag iparági tapasztalattal rendelkezik. A francia szakember a franciaországi ESSCA Business School és az angliai Bristol Business School befejezése után 15 éven keresztül a TOTAL vállalatcsoportnál tevékenykedett különböző pozíciókban. A cégnél 2001-ben Eurotrafic értékesítési menedzserként kezdett, majd 2005-től a vállalati üzemanyagtöltő állomások karbantartásának területét irányította. 2009-től a cég kenőanyagokra specializálódott magyarországi leányvállalatnál dolgozott üzletfejlesztési területen. Végezetül a bulgáriai TOTAL kirendeltséget irányította ügyvezető igazgatóként.    

Gabriel Moulènes kinevezésével az UTA kijelölte a jövőbe vezető utat, továbbá támogatja a tankoló- és szolgáltatási kártyák nemzetközi üzletének fejlesztését az ipari áru- és személyszállításban. „Örömünkre szolgál, hogy Gabriel Moulènes személyében olyan kompetens szakember csatlakozott vállalatunkhoz, aki kitűnően ismeri a kelet-európai ásványiolaj- és tankolókártya-iparág kihívásait“, közölte Volker Huber, az UTA üzletvezetője (CEO). „Sokéves tapasztalata és kiváló irányítási kompetenciája megfelelő alapot képez ahhoz, hogy kiépíthessük és továbbfejleszthessük üzleti tevékenységeinket ezen a jövőbeli fontos piacon”. A gyarapodó kelet-közép-európai országok stratégiai jelentőséggel bírnak a német vállalatok számára felvevő piacként, gyártási helyszínként és kereskedelmi partnerként. Csak 2015 első félévében több mint nyolc százalékkal nőtt a Visegrád-államokkal (Lengyelország, Csehország, Magyarország és Szlovákia) lebonyolított kereskedelem. Ennek megfelelően növekedik az országhatárokon át szállított áru mennyisége is.  

Annak érdekében, hogy az UTA továbbfejleszthesse a kelet-európai tehergépjármű-flották üzemeltetőinek nyújtott szolgáltatásait, nemcsak a kúthálózatot, de az értékesítési kapacitást is tovább bővíti. Röviddel ezelőtt nyílt meg az új bukaresti telephely, ahonnan Románia-szerte értékesítik az UTA-kártyarendszert. „Az áruszállítással foglalkozó vállalatok is egyre magasabb igényeket fogalmaznak meg a szolgáltatókkal szemben“, véli Volker Huber. „Idő- és költségtakarékossági okokból országokon átívelő, komplett ajánlatokat és egy kézből származó szolgáltatásokat várnak el“.
Kapcsolat

Symbol visszahívási szolgáltatásunkat Vegye igénybe ingyenes visszahívási szolgáltatásunkat

Symbol UTA forródrót UTA forródrót
+36 (06) 1 2673521

Symbol 24h müszaki segélyszolgálat 24h müszaki segélyszolgálat
díjmentesen:
00800 - 88 27 37 84
Telefonszámok áttekintése

Symbol UTA kártya letiltás NON-STOP UTA kártya letiltás NON-STOP
ingyenesen:
00800 - 88 226 226
vagy:
+49 6027 509-666

Symbol Mercedes-Benz Service 24h Mercedes-Benz Service 24h
Telefonszámok áttekintése

Symbol E-Mail E-Mail: info@uta.hu

Symbol Kapcsolatfelvételi nyomtatvány Kapcsolatfelvételi nyomtatvány

Symbol UTA elfogadóhely keresö UTA elfogadóhely keresö