Edit Pljakic erősíti az UTA-értékesítést

Edit Pljakic erősíti az UTA-értékesítést

  • Az UTA törekvése az új- és a meglévő ügyfelek lehetőségeinek fokozott feltárása
  • A Sales Controlling és Business egység új főnöke

Kleinostheim – 2016. szeptember 26. Az UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) tovább erősíti a vállalat vezetőségét az egész világra kiterjedő értékesítésellenőrzés és üzletfejlesztés területén. Edit Pljakic október óta irányítja az értékesítési folyamatokat és ösztönzi az új üzleti ágazatok kifejlesztését. Pljakic úr közvetlenül Volker Huber úrnak, az UTA vezérigazgatójának tartozik beszámolással.

Edit Pljakic a szervízkártya üzletágban ellenőrként és üzletfejlesztőként már több mint tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Az okleveles közgazdász a frankfurti Johann Wolfgang Goethe egyetemen folytatott tanulmányainak sikeres lezárása után a Lufthansa AirPlus Servicekarten GmbH-nál lépett munkába. Ott kezdetben a beruházási és pénzügyi igazgatót támogatta a további fióküzletek és kirendeltégek nemzetközi szintű kiépítésében. Pljakic úr továbbá elemzéseket dolgozott ki a vállalati adózással és a külföldi ügyletek szabályozási kérdéseivel kapcsolatban.

A ma 34 éves szakember 2009-ben, mint kontroller vette át a felelősséget a Lufthansa AirPlus nemzetközi értékesítési részlegéért, 2012-ben pedig vezető kontrollerré lépett elő. Edit Pljakic 2013 decemberében települt át az USA-ba, ahol az AirPlus megbízásából az amerikai piac üzletfejlesztését és üzletellenőrzését irányította, valamint szakismeretével a vállalatvezetést támogatta. A szervízkártya ágazatban szaktekintélynek számító szakértő 2014-ben tért vissza Németországba, ahol a Lufthansa AirPlus Central Controlling vezetőjének posztját töltötte be. Ebben a minőségében a tizenegy munkatársat foglalkoztató központi kontrolling osztályt vezette, felelős volt a részvényesek kezeléséért és egy a vállalatokat átfogó, mutatókon alapuló beszámoló rendszert vezetett be.

„Örülünk, hogy Edit Pljakic úr átveszi az értékesítés irányítását és az üzletfejlesztést. A kontrolling területén kiváló elemző képességekkel rendelkezik, és a szervízkártya ágazat elismert szakértője”, mondja Volker Huber úr, az UTA üzletvezető igazgatója.
A sajtóközleményeket itt tudja letölteni:

Kapcsolat

Symbol visszahívási szolgáltatásunkat Vegye igénybe ingyenes visszahívási szolgáltatásunkat

Symbol UTA forródrót UTA forródrót
+36 (06) 1 2673521

Symbol 24h müszaki segélyszolgálat 24h müszaki segélyszolgálat
díjmentesen:
00800 - 88 27 37 84
Telefonszámok áttekintése

Symbol UTA kártya letiltás NON-STOP UTA kártya letiltás NON-STOP
ingyenesen:
00800 - 88 226 226
vagy:
+49 6027 509-666

Symbol Mercedes-Benz Service 24h Mercedes-Benz Service 24h
Telefonszámok áttekintése

Symbol E-Mail E-Mail: info@uta.hu

Symbol Kapcsolatfelvételi nyomtatvány Kapcsolatfelvételi nyomtatvány

Symbol UTA elfogadóhely keresö UTA elfogadóhely keresö