Az UTA új kirendeltséget létesít Csehországban

Az UTA új kirendeltséget létesít Csehországban

  • A vállalat tovább erősíti jelenlétét Közép-Európában
  • Új kirendeltség nyílt Prágában

Kleinostheim/Prága – 2016.05.20. Az UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) tovább terjeszkedik a nemzetközi piacon. A tavaly novemberben megnyitott bukaresti kirendeltség után a tankoló- és szolgáltatási kártyákat forgalmazó vállalat most Prágában létesített új irodát. 2016. május 1. óta helyi értékesítési csoport áll az ügyfelek rendelkezésére a cseh piacon.

„Központi fekvésének és erős iparának köszönhetően a Cseh Köztársaság fontos fejlődő piac, amelyben nagy lehetőségek rejlenek“, fejtette ki Gabriel Moulènes, az UTA közép-kelet-európai regionális igazgatója. Csehországban 2014-ben 31.800 szállítmányozó céget jegyeztek, amelyek összesen több mint 105.000 darab 3,5 tonna össztömeg feletti teherautóval rendelkeznek. Ezek közül a Consultic piackutató tanulmánya szerint több mint 5.700 vállalat használ tankoló- és szolgáltatási kártyákat. „Ügyfeleink elvárják a határokon átnyúló, átfogó és komplett szolgáltatásokat, ezért kézenfekvő volt számunkra, hogy tovább kell fejlesztenünk csehországi ellátási kínálatunkat“, magyarázta Moulènes. Az UTA nagy lehetőségeket lát a cseh piacon rendkívül sikeres üzleti partnereivel, a Daimlerrel és az Edenreddel való együttműködésben. Ez a két vállalat egyben a kiegészítő értékesítési csatorna szerepét is betölti a piacon.

A Világbank logisztikai teljesítményindikátora (Logistic Performance Index) alapján Csehország a kontinens legjobbnak ítélt logisztikai központjai közé tartozik. Külkereskedelmének mintegy harmadát legfontosabb gazdasági partnerével, Németországgal bonyolítja le. Ennek megfelelően növekszik a közös határon át szállított árumennyiség is. Mivel Csehország az Európai Unión kívüli országok bevonásával a kivitel erőteljesebb földrajzi diverzifikációját tűzte ki célul, az UTA növekvő nemzetközi forgalommal és piaci részesedéssel számol. 

Az UTA kártyarendszer használatával jelenleg több mint 84.000 ügyfél tankol, fizet autópályadíjat és vesz igénybe további mobilitási szolgáltatásokat Európa-szerte készpénz nélkül. Az UTA-hálózat 40 európai ország több mint 52.000 elfogadóhelyére terjed ki. Csehországban az UTA pillanatnyilag több mint 1.200 elfogadóhellyel rendelkezik, amelyek közül mintegy 850 Slovnaft, OMV, Benzina, CEPRO, ill. független üzemanyagtöltő állomás.
Kapcsolat

Symbol visszahívási szolgáltatásunkat Vegye igénybe ingyenes visszahívási szolgáltatásunkat

Symbol UTA forródrót UTA forródrót
+36 (06) 1 2673521

Symbol 24h müszaki segélyszolgálat 24h müszaki segélyszolgálat
díjmentesen:
00800 - 88 27 37 84
Telefonszámok áttekintése

Symbol UTA kártya letiltás NON-STOP UTA kártya letiltás NON-STOP
ingyenesen:
00800 - 88 226 226
vagy:
+49 6027 509-666

Symbol Mercedes-Benz Service 24h Mercedes-Benz Service 24h
Telefonszámok áttekintése

Symbol E-Mail E-Mail: info@uta.hu

Symbol Kapcsolatfelvételi nyomtatvány Kapcsolatfelvételi nyomtatvány

Symbol UTA elfogadóhely keresö UTA elfogadóhely keresö