„Life is Easy“ - az UTA EasyGo® szolgáltatásával

Az EasyGo® a három skandináv ország (Dánia, Norvégia és Svédország) útdíjüzemeltetőinek egyesülése. A BroBizz® Box-szal gyorsan és egyszerűen áthaladhat több mint 50 fizetőkapun, beleértve alagutakat, kompokat, utakat (NO), valamint hidakat, mint pl. az Øresund (DK-SE)-, Storebælt (DK)- und Svinesund (SE-NO)-híd. Dániában és Svédországban az útdíj fizetése (útdíjkötelezettség 12 t fölött) továbbra is Euro-vignettával történik.

A BroBizz Box® azonnali használata lehetséges  Harstadt körül az  Rv36 Skyggestein - Skjelbredstrand és a Fv32 Gimleveien - Augestadveien autópálya szakaszokon.

Az Ön BroBizz® Box-ában egy antenna található, amely egy egyedi BroBizz®-számot küld a fizetőkapunak, amelyen Ön áthalad. Ha a fizetőkapu fogadta ezt a számot, a sorompó felnyílik és Ön várakozás nélkül továbbhaladhat.

Kérjük vegye figyelembe: 12 tonna feletti járművek esetén a dán és a svéd útdíj kifizetéséhez továbbra is az euromatrica van érvényben.

EasyGo BroBizz®-Box

A következő előnyökkel jár Önnek, ha BroBizz® Box-ot rendel az UTA-n keresztül:

  • A BroBizz® Box 3 ország több mint 50 útdíjfizető kapujánál használható
  • Profitálhat a vonzó kedvezményekből: akár 13% a készpénzes fizetéshez viszonyítva
  • Egyszerű és gyors áthaladás a fizetőkapukon – időt, idegeskedést és üzemanyagot spórol
  • Likviditási előny a kedvező fizetési határidőnek köszönhetően
  • A díjfizetési adatok megjelennek az Ön UTA számlájában (az üzemeltető társaságtól függően, beleértve az adó kimutatását is)
  • A készülékhez rendelt rendszám egyszerűen módosítható

Hogyan tudja megrendelni az UTA BroBizz® Box-ot?

Rendelje meg BroBizz® készülékét gyorsan és egyszerűen. Ehhez csak küldje el nekünk a kitöltött megrendelő nyomtatványt. Mi minden adminisztratív teendőt elvégzünk Ön helyett.

Most új: További kedvezmények Norvégiában

Mostantól akár 50%-os kedvezmények előnyeit élvezheti az útdíjköteles utakon Norvégiában.

Regisztráljon a különleges kedvezményekért egész egyszerűen közvetlenül az UTA Ügyfélportál felületen vagy lépjen kapcsolatba útdíjszakértőinkkel a +49 6027 509-669 telefonszámon vagy a support@uta.com e-mail címen.

Hogyan történik ennek a lebonyolítása?

Amint megkaptuk az Ön rendelését, már elő is készítjük postázásra az UTA BroBizz® Box-o(ka)t. Ezt követően Ön a csomagküldő szolgálat kézbesítési határidejétől függően néhány munkanapon belül megkapja a BroBizz® Box-o(ka)t.

Ön eladott egy olyan járművet, amelyhez BroBizz® Box volt hozzárendelve? Egyszerűen csak használja a BroBizz® Box-ot az új gépjárműre. Ez esetben jelentse be hozzánk az új jármű adatait és mi újrakonfiguráljuk az Ön  készülékét – szerviz felkeresése, állásidő és pluszköltség nélkül.

Amennyiben Önnek már nincs szüksége a BroBizz® Box-ra, egyszerűen csak küldje vissza nekünk postán az árnyékolótasakba csomagolva, amiben kiküldtük Önnek. Amennyiben BroBizz® Box készüléke elveszne vagy ellopják, mi természetesen letiltjuk, ha megküldi részünkre a kitöltött letiltó nyomtatványt. A nyomtatványon azt is szíveskedjen bejelölni, hogy kér-e cserekészüléket vagy sem.

EETS megoldás – az UTA rajtra kész!

További útdíjrendszereknek az átjárható megoldások szolgáltatói („EETS szolgáltató”) felé történő megnyitásával összefüggésben az UTA folyamatosan tovább fejleszti a kínálatát.

Kapcsolat

Symbol visszahívási szolgáltatásunkat Vegye igénybe ingyenes visszahívási szolgáltatásunkat

Symbol UTA forródrót UTA forródrót
+36 (06) 1 2673521

Symbol 24h müszaki segélyszolgálat 24h müszaki segélyszolgálat
díjmentesen:
00800 - 88 27 37 84
Telefonszámok áttekintése

Symbol UTA kártya letiltás NON-STOP UTA kártya letiltás NON-STOP
ingyenesen:
00800 - 88 226 226
vagy:
+49 6027 509-666

Symbol Mercedes-Benz Service 24h Mercedes-Benz Service 24h
Telefonszámok áttekintése

Symbol E-Mail E-Mail: info@uta.hu

Symbol Kapcsolatfelvételi nyomtatvány Kapcsolatfelvételi nyomtatvány

Symbol UTA elfogadóhely keresö UTA elfogadóhely keresö